|
Hans'
plakboek |
|
Bladzijde 97 | |
||||||
Terug |
|
Verder |
||||||||
|
|
|
|
|||||||
|
Kruidige
varkenshaas: Snijd een klein varkenshaasje in de lengte bijna doormidden. Besprenkel met een weinig zout en vers gemalen piment, ook bekend als allspice of Jamaïcaanse peper; voorzichtig met het laatste want de smaak overheerst gauw. Vul met gedroogde pruimen, vouw dicht en bind zo nodig bijeen. Verwarm sous-vide tot 140°F (60°C) gedurende één uur. Tranceer en serveer als voor- of hoofdgerecht. |
mei 2017 |
||||||||
|
|
|
|
|||||||
|
Skirball Museum: In het kader van mijn college voor topstudenten gingen we een ochtendje archeoloogje spelen in het Skirball Cultural Center (Sepulveda Boulevard, Los Angeles). |
mei 2017 |
||||||||
|
|
|
|
|
||||||
|
Het klassieke voorjaarsgerecht "asperges met ham en eieren" in het zuur: twee delen appelazijn en één deel cranberrysap, suiker, zout, venkelzaad, mosterdzaad en een fijngesneden serrano peper. |
mei 2017 |
||||||||
|
|
|
|
|
||||||
|
Castello del
Valentino: Aan het eind van de eerste week van de cursus museologie in Museo Egizio liepen wij een rondje door Parco del Valentino (Willeke heeft overigens tijdelijk een kantoor in dit paleis waarin nu de faculteit architectuur van de Politecnico di Torino gehuisvest is). Foto gemaakt door Vera Rondano. |
juli 2017 |
||||||||
|
|
|||||||||
|
Travel in
Style: Met een nieuwe Italiaanse zonnebril in een (gehuurde) Italiaanse auto op weg naar Sottochiesa in Val Taleggio. |
juli 2017 |
||||||||
|
|
|
|
|||||||
|
|
Torino 2017 |
juli 2017 |
|||||||
|
|
|
|
|||||||
Terug |
|
Verder |