|
Hans'
plakboek |
|
Bladzijde 92 | |
||||||
Terug |
|
Verder |
||||||||
|
|
|
|
|||||||
|
Fallen petals: Opnieuw staan de jacaranda's in bloei. |
mei 2016 |
||||||||
|
|
|
|
|||||||
|
|
Sous vide: Mijn eerste experimenten met de sous vide kookkunst: Perfecte eieren: 2 min. in kokend water 2 min. in een ijsbad (om het pellen gemakkelijker te maken) 40 min. in water van 150ºF (=65.5ºC) Zowel het wit en geel hebben dezelfde temperatuur met het mondgevoel van zachte caramel. Perfecte kippenlevers: Gehalveerde levers Knoflook en zwarte peper (geen zout, boter of olie; zij onttrekken water en smaak) 60 min. in water van 150ºF (=65.5ºC) De levers zijn veranderd in een romige pâté (zout kan eventueel op het bord worden toegevoegd). |
mei 2016 |
|||||||
|
|
|
|
|
||||||
|
Bā Hàn Sī: In voorbereiding voor een uitstapje naar China, alvast mijn naam in het Chinees. |
mei 2016 |
||||||||
|
|
|
|
|
||||||
|
Vreemde bordjes... |
mei 2016 |
||||||||
|
|
|||||||||
|
Lock down: In verband met een schietpartij op de campus zaten mijn studenten en ik een tijdje in het donker met de deuren op slot. |
juni 2016 |
||||||||
|
|
|
|
|||||||
|
|
Airbus 380: Tijdens mijn eerste vlucht naar China keek ik aan tegen dit weinig vertrouwen wekkende plafond. |
||||||||
|
|
|
|
|||||||
Terug |
|
Verder |